لیست اختراعات اکرم حیدری
اسنك ها در دنيا به عنوان يك خوراكي جانك (Junk Food) معرفي شده كه هيچگونه ارزش غذايي نداشته و بيشتر به عنوان تفريح و سرگرمي استفاده مي شود، لذا بسياري از متخصصان مربوطه و حتي عامه مردم، كودكان و سايرين را از مصرف اين فراورده ها منع مي¬كنند. يكي از مهمترين چالش هاي مصرف اسنك هاي موجود در بازار هضم مشكل و خاصيت چسبندگي آن به دندان و سلول هاي اپيتليال روده است. اين مشكل از آنجايي ناشي مي شود كه گرانول هاي نشاسته در طي فرآوري نمي توانند به خوبي آب جذب كرده و متورم شوند از سوي ديگر فشار بالاي اكسترود كه حدود 600 مگاپاسكال است سبب پرس شدن اين گرانول ها مي شود. در اين اختراع، با استفاده از تخمير اجزاي اسنك و فرآوري آن با فنآوري اكستروژن محصولي پست بيوتيك به دست ميآيد كه علاوه بر خواص تغذيهاي منحصربهفرد آن بهواسطه ژلاتينه شدن گرانولهاي نشاسته طي فرآيند تخمير و حرارت دهي مشكلات مذكور بهطور كامل برطرف ميشود. لذا توليد اسنك تخميري و پست بيوتيك با درجه ژلاتينه شدن كامل حجيمشده به روش اكستروژن ،ميتواند گامي ابتكاري و تحولآفرين در صنايع اسنك محسوب شود.
موارد یافت شده: 1